csütörtök, március 22, 2018

Animáció készítés

Tűnjön ki konkurensei közül, hívja fel termékére/szolgáltatására ügyfelei figyelmét!

Ha ön szeretné megszólítani leendő vagy már meglévő ügyfeleit, akkor ahhoz előtte valahogy fel kell keltenie a figyelmüket. Ehhez remek eszköz egy animált hirdetés, egy dinamikus cégbemutató vagy egy lapozható katalógus.

Milyen animáció érdekli?     Kattintson a megfelelőre:

LAPOZHATÓ KIADVÁNY        DINAMIKUS BEMUTATÓ       ANIMÁLT HIRDETÉS         

 LAPOZHATÓ KIADVÁNY

A digitálisan lapozható kiadványok ma még kuriózumnak számítanak. Nézzen körül partnerei vagy konkurensei weboldalán, valószínűleg nem vagy, csak alig fog találkozni vele. Rendkívül látványos, nívós megjelenést biztosít, kifejezetten alacsony áron, amivel garantáltan el fogja kápráztatni ügyfeleit! Minden partnerünk, akinek lapozható kiadványt készítettünk elsöprő hatásról arról számolt be. A visszajelzések alapján ügyfeleik szívesen és érdeklődve lapozgatták, hosszabban időztek a weboldalon.

Elsősorban újságok, cég- vagy termékbemutatók, katalógusok esetében szoktuk javasolni. Ha önnek több 1-2 oldalas kiadványa van, amit szeretne digitálisan „összefűzni”, arra is kitűnő megoldás.

Hogyan lehet Önnek lapozható kiadványa?

  • Legegyszerűbben és leggyorsabban úgy, hogy ha már van meglévő, betördelt kiadványa. PDF formátumban, oldalankénti bontásban van rá szükségünk. Az átadott dokumentumból mi 1-2 munkanap alatt elkészítjük annak lapozható változatát.
  • Ha a PDF oldalpárban van meg, vagy a kiadvány csak képformátumban áll rendelkezésre (pl. JPEG), az sem probléma, azzal is tudunk dolgozni. Ebben az esetben kicsit összetettebb és több időt vesz igénybe a folyamat.
  • Ha csak nyomtatott változatban van meg önnek az adott kiadvány, akkor azt előbb digitalizálnunk kell, ezt követően a lapozható kiadványt el tudjuk készíteni.

Ha önnek nincs kész betördelt kiadványa, úgy annak tervezését és előkészítési munkáit szívesen elvállaljuk! (Kiadvány készítési munkáinkról bővebben ide kattintva olvashat.)

Nézze meg a lenti bemutatónkat! (A bemutatóban egy általunk tervezett és tördelt magazin digitálisan lapozható változatát látja.) Kattintson ide vagy a képre!

 DINAMIKUS BEMUTATÓ (slideshow)

  • Olyan üzenetet szeretne eljuttatni az ügyfeléhez, ami egy rövid videóval gyorsabban célba ér? Például a cége vagy egy termék bemutatásához?
  • Szeretne egy olyan néhány perces bemutatót feltölteni a honlapjára, vagy levetíteni egy előadáson, amit a látogató figyelmesen végig is néz?
  • Szeretne egy eseményről egy néhány perces, látványos összefoglalót?
  • Megvan hozzá a kép és szöveg anyaga, de egy egyszerű prezentáció lassú, és unalmas eszköz erre a célra?

Ha igen, akkor önnek fejlesztették ki slideshow videót!

Egy néhány perces slideshow kitűnő eszköze egy termékbemutatónak vagy cégbemutatónak. A slideshow a prezentációnak egy látványosabb, szórakoztatóbb változata, itt az izgalmas effekteken és a sorozatban megjelenő fotókon és videó részleteken van a hangsúly.

Meglévő digitális képeiből és szükség esetén rövid videó részletekből, zenei vagy szöveges aláfestéssel elkészítjük önnek, méghozzá korrekt áron.

Tekintse meg bemutatóinkat:

Esemény bemutatása (hossza 0:58)   Cégbemutató (hossza: 4:07)
     

 ANIMÁLT HIRDETÉS (flash banner)

Egy vállalkozásnak elengedhetetlen az online médiában és online felületeken hirdetni, már nem elég csak az újságokban, szóróanyagokban megjelenni. Ennek oka, hogy naponta csak Magyarországon 5 millió ember internetezik, többen, mint akik újságot olvasnak, így az online hirdetések hatékonysága jelentősen megnőtt. További előnye az online hirdetéseknek, hogy pozícionálni lehet területre, érdeklődési körre, nemre, korra stb., így célzottabban jut el az üzenet a potenciális vásárlóhoz.
Ezeket a hirdetési felületeket szoktuk bannernek nevezni, melyet egy weboldal különböző részein láthat, különböző méretekben.

És ha már online hirdetés, akkor miért is ne mozoghatna? Felmérések bizonyítják, hogy több látogató figyel fel egy animált hirdetésre, mint annak statikus párjára. Legyen önnek animált hirdetése! Stúdiónk marketing szemlélettel és kedvező áron készíti el önnek! Íme néhány általunk készített flash banner:

Irányadó árainkat itt találja.

 Kapcsolatfelvétel